Referenser

Det har varit ett nöje att jobba med Mikaela och Sweet Translations. Dialogen har alltid varit trevlig och peppig och alla svårigheter har löst sig på ett väldigt enkelt sätt tack vare Mikaelas fina sätt att kommunicera. När specifika termer har behövt bollas har hon varit helt prestigelös, lyhörd och välvillig.” 

Elfrida Bergman, Projektledare, Queering Sàpmi

“Mikaela är en rutinerad översättare som kunnigt och insatt levererar precis det vi behöver. Arbetet går snabbt och smidigt, med fokus på mig som kund och vår verksamhets behov. Rekommenderas å det varmaste!”

Emma Hallberg Gardell, Studenthälsan – Campus1477

”Mikaela är superb på att fånga den rätta tonen i en text och återskapa det personliga uttrycket som präglar mycket av det vi kommunicerar.”

Svenska Institutet

”Sweet Translations översätter inte bara affärsbreven – du får också fram riktigt snygga formuleringar.”

ICA

”Vi har anlitat Sweet Translations vid ett flertal tillfällen och känner oss alltid lika nöjda med resultatet. För oss är det viktigt att hitta exakt rätt nivå i språket där nyanserna blir tydliga. Vi har kunder inom flera olika branscher och kvalitetskraven är stora på både oss och våra underleverantörer.  Mikaela har alltid levt upp till våra önskemål.” 

Henson PR

”Det är väldigt smidigt att samarbeta med Mikaela. Hon är alltid snabb, noggrann och mycket trevlig att ha att göra med. Att hon dagligen omges av både engelska och svenska gör att hennes båda språk alltid känns moderna och aktuella.”

Polarbröd

“I’d thoroughly recommend Mikaela Hincks.”

Jennifer Robinson, Spectrum Brands UK

”I have had the pleasure of, on a casual basis, employing Mikaela for a number of years, to translate my English travel features into Swedish for various magazines. She has always been professional in everything she has done for me, producing quality work on time.”

Andrew Marshall, freelance journalist and photographer